Naprave pulzne magnetne terapije Biomag

Klinično pulzno magnetno terapijo proizvaja družba Biomag že od leta 1991. Te aparate uporablja vrsta medicinskih strok. Zahvaljujoč visoki učinkovitosti, nenehnemu razvoju, kvaliteti in dizajnu spada pulzna magnetna terapija blagovne znamke Biomag že dolgoročno med najbolj priljubljene na trgu. Ugotovite prednosti teh kliničnih aparatov.

Aparati za domačo nego zagotavljajo vrsto prednosti. Uporaba pulzne magnetne terapije je lahko v udobju vašega doma bolj redna, dolgotrajna in z ekonomskega vidika bolj prijazna. Po posvetu in določitvi diagnoze od zdravnika vam z veseljem ponudimo aparat, ki ga bodo po izključitvi kontraindikacij, lahko uporabljali skoraj vsi družinski člani.

Kompaktni aparati za domačo nego so zelo priljubljeni ne samo zaradi svojih varčnih dimenzij, ampak tudi zaradi svoje cenovne dostopnosti. V primeru pulzne magnetne terapije blagovne znamke Biomag so ti enostavno prenosni in uporabni aparati ohranili visoko sterilnost, učinkovitost in kvaliteto uporabe. Visoka kvaliteta terapije je za Biomag vedno glavna prednost.

Varčni, a kljub temu storilni. Točno takšni so aparati linije LightFit DUO. V enem trupu je nameščen modul aparata in tudi lokalni aplikator. Zahvaljujoč tej kombinaciji gre za najbolj dostopno varianto pulzne magnetne terapije Biomag. Preseneti vas s svojo visoko učinkovitostjo in ohrani visoke standarde blagovne znamke Biomag.

Veterinarski aparati za pulzno magnetno terapijo Biomag so namenjeni ne samo za podporo storilnosti pri ti. športnih živalih. Priljubljeni so tudi za hišne ljubljenčke, pri podpori za boljše zdravje po poškodbah in pri kroničnih boleznih. Zahvaljujoč aparatom Lumina VET lahko uporabljate vrhunsko pulzno magnetno terapijo ne samo pri specializiranih veterinarjih, ampak tudi v domačem okolju