Priključni aplikatorji

Aparat Biomag je dobavljen v različnih kompletih, ki vedno vsebujejo aplikator in glede na potrebe izbrane aplikatorje magnetne terapije in druge pripomočke (vrečke, trakovi za fiksiranje ipd.), ki jih je mogoče priključiti nanj.

Med aplikatorji, ki so na voljo v ponudbi, vedno izberite najprimernejšega za določeni terapevtski namen. Pri ocenjevanju primernosti posameznega aplikatorja se osredotočite na to, da ga boste lahko udobno namestili čim bližje prizadetemu delu telesa. Nekateri aplikatorji omogočajo pritrditev na prizadeti del telesa s pomočjo elastičnega traku.

Aplikatorji so priključni sestavni del naprave Biomag®. Sestavljeni so iz zračnih cevk, ki so z emajliranim bakrom ali drugim prevodnikom oblikovane v posebno zasnovo. Površina aplikatorja je izdelana iz kakovostnega umetnega usnja. Vsi aplikatorji so opremljeni s plastičnimi sponkami z logotipom proizvajalca. Aplikatorji imajo enojne priključke , dvojne priključke ali trojne priključke .

Obročni aplikatorji

Aplikatorji vrste solenoid imajo obliko votlega valja. Uporabljamo jih na mestih, kjer je poudarek na enakomernem delovanju magnetnega polja. Služijo za globinsko delovanje in jih glede na velikost premera nadenemo na določeni del telesa.

Ploski aplikatorji

Aplikatorji imajo obliko ploščice ali blazine in jih glede na njihovo velikost položimo na večji del telesa. Uporabljamo jih na mestih, kjer je poudarek na velikosti in možnosti pregibanja posameznih delov. Uporabljamo jih za celo telo ali okončine.

Kombinirani aplikatorji

Aplikatorji imajo ploščato obliko z odprtinami. Uporabljamo jih na mestih, kjer želimo univerzalno delovanje. Uporabljamo jih za delovanje na izbrani del telesa tako kot ploske aplikatorje ali jih nadenemo na določeni del telesa tako kot obročne aplikatorje.

Lokalni aplikatorji

Aplikatorji so okrogle ali ovalne oblike in omogočajo usmeritev na določeno točko. Uporabljamo jih na mestih, kjer je poudarek na
intenzivnem delovanju magnetnega polja. Služijo za delovanje na ozko določeni del telesa.

A12PL

Aplikator za magnetno ter. A12PL s 3D impulzi. Njegova prednost je možnost upogibanja posameznih delov za intenz. aplikacije določenega dela telesa.

Tridelni ploski aplikator zaobljene oblike s 3D impulzi.

A12PM

Aplikator za magnetno terapijo Biomag A12PM s 3D impulzi. Njegova prednost je možnost povezave v zaprto obliko in možnostjo pritrditve.

Tridelni ploski aplikator zaobljene oblike s 3D impulzi, z možnostjo spajanja v sklenjeno obliko ali pritrditve.

A17P

Aplikator za ter. A17P, prilagojen za udobne aplika. v ležečem položaju. Z zlaganjem v zaprto obliko je mogoče ojačati ter. na določe. delu telesa.

Intenzivni tridelni ploski aplikator zaobljene oblike s 3D impulzi, z možnostjo spajanja v sklenjeno obliko ali pritrditve.

A14P

Aplikator za magnetno terapijo A14P, prilagojen za aplikacijo na rokah. Zelo primeren je za področja zapestja in prstov.

Posebej oblikovan ploski aplikator za zgornje okončine.

A15P

Aplikator za magnetno terapijo A15P z intenzivnim delovanjem. Zadostuje dotik in usmerjanje na lokalni del telesa, za katerega je terapija predpisana.

Intenzivni lokalni aplikator.

A9P

Aplikator za magnetno terapijo A9P z intenzivnim delovanjem neposredno na področju glave.

Posebej oblikovan lokalni aplikator za glavo.

A16P

Aplikator A16P z intenz. delovanjem neposredno na področju nog. Primeren je za doseganje protibolečinskih in zdravilnih učinkov na področju nog.

Posebej oblikovan ploski aplikator za spodnje okončine.

A3S

Krožni aplikator za magnetno terapijo A3S s ploščatim dnom in 3D impulzi. Zadostuje, da ga namestite na ustrezni del telesa in aplicirate terapijo z njegovim protibolečinskim učinkom.

Eliptični obročni aplikator s ploskim dnom in 3D impulzi.

A8P

Aplikator za magnetno terapijo A8P združuje učinke ravnega in krožnega aplikatorja. Primeren je za terapije hrbta, glave, sklepov in podobno.

Enodelni kombinirani aplikator zaobljene oblike z odprtino in z možnostjo pritrditve.

A1S

Aplikator za magnetno terapijo A1S za enakomerno delovanje magnetnega polja. Zelo primerno v primerih uporabe protibolečinskega učinka.

Eliptični obročni aplikator vrste solenoid s ploskim dnom.

SL70

Aplikator za magnetno terapijo SL 70 za enakomerno delovanje magnetnega polja na izbranem delu telesa. Idealen za globinske aplikacije.

Obročni aplikator vrste solenoid, namenjen za montažo na premično ležišče.

SL60-P

Aplikator za ter. SL 60 P za enakomerno delovanje magnetnega polja na izbranem delu telesa. Zagotavlja, da učinek terapije prodre globoko v tkivo.

Obročni aplikator vrste solenoid s ploskim dnom.

A6P2

Aplikator za magnetno terapijo A6P2 z možnostjo preklopa. Uporabiti ga je mogoče za točkovno ali preklopiti na široko magnetno polje.

Preklopni lokalni aplikator z usmerjanjem magnetnega polja.

SL70 s premično napravo

Aplikator za magnetno terapijo SL 70 zasnovan za montažo na posteljo z drsnim sistemom. Zagotavlja enostavno terapijo na izbranem delu telesa.

Pomična naprava za aplikator solenoid SL70.

A11P

Aplikator za magnetno terapijo A11P s 3D impulzi. Možno ga je kombinirati v ležečem položaju ali intenzivirati terapijo z zlaganjem in natikanjem na določen del telesa.

Tridelni kombinirani aplikator zaobljene oblike s 3D impulzi, z možnostjo spajanja v sklenjeno obliko ali pritrditve.