Sestave pulzne magnetne terapije

Sestave pulzne magnetne terapije imajo različne namene in področja uporabe. V asortimaju podjetja Biomag najdete sestave, ki so namenjene za velike klinike in za privatne rehabilitacije. Zelo priljubljene so tudi univerzalne sestave za domačo oskrbo in sestave za športno medicino.

Globinska in profesionalna aplikacija na večjih delih telesa. Velik solenoid SL60-P za globinsko aplikacijo v območju trupa in površinski tridelni aplikator A12PM za območje nog in hrbta. Enako priljubljeni aplikator AL21 zagotavlja intenzivno magnetno polje pri lokalnih aplikacijah pulznega magnetnega polja. Set se dobavlja v čvrsti zaščitni torbi L11.

Izberite površinsko aplikacijo s 3D-tehnologijo in priljubljeno globinsko aplikacijo. Aplikator A12PM lahko zaradi njegove velikosti zelo udobno uporabite na velikih delih telesa. Priljubljeni solenoid SL29 je že dolga leta prva izbira za globinsko aplikacijo na območju ramen, kolen in drugih sklepov. Ta posrečeni set se dobavlja v torbi EB4, ki zagotavlja ne le varno shranjevanje, ampak tudi prenašanje, da boste lahko imeli set vedno na dosegu rok.

Zagotovite si patentirano 3D-tehnologijo, univerzalnost, udobje in globinsko aplikacijo. S pomočjo 3D-aplikatorja A11P in dodatkov FIX COMBI-e lahko terapijo zelo udobno izvajate na velikih delih telesa. Odprtine v tem aplikatorju omogočajo tudi globinsko terapijo na ramenih, kolenih in drugih sklepih. S preklopnim stikalom lahko intenzivno magnetno polje na aplikatorju A6P2 deluje točkovno (SPOT) ali bolj v širino (WIDE) ter tako zagotovi intenzivno terapijo praktično kjerkoli. Čvrsta zaščitna torba EB3 omogoča, da lahko set vzamete s sabo, kamorkoli se odpravljate.

Kompakten in varčen. Univerzalen in presenetljivo zmogljiv. V tem setu boste prejeli izjemno univerzalen in priljubljen aplikator A17P s 3D-tehnologijo. Tako boste lahko pulzno magnetno polje aplicirali tako na območje manjših sklepov, kot tudi na ramena ali območje hrbta. Aplikator A15P omogoča intenzivno terapijo pri lokalnih težavah. Zahvaljujoč kompaktni torbi EB1 pa boste ta set lahko vzeli, kamorkoli se podajate tudi vi.

Zagotovite si površinsko in lokalno intenzivno terapijo v enem setu. Oblazinjeni aplikator A12PL je zaradi svojih dimenzij idealen za uporabo po celem telesu. S preklopnim stikalom lahko intenzivno magnetno polje na aplikatorju A6P2 , deluje točkovno (SPOT) ali bolj v širino (WIDE). Po meri zasnovana torba EB5 zagotavlja potrebno zaščito tudi pri pogostem prenašanju.

Za vsakogar ter presenetljivo uporaben. Ta set vas bo navdušil. Aplikator A8P je ne le praktičen površinski aplikator za hrbet ali sklepe, ampak deluje tudi kot solenoid za globinsko terapijo. V kombinaciji z lokalnim aplikatorjem A6P2 je ta set presenetljivo vsestranski in vas bo navdušil enako kot številne zadovoljne kupce pred vami. Dizajnerski kovček SBK pa omogoča ne le varno shranjevanje, ampak tudi enostavno prenašanje, da bo set vedno pri roki.